Отборът на ЦСКА - София подготвя офанзива за привличането на

...
Отборът на ЦСКА - София подготвя офанзива за привличането на
Коментари Харесай

От ЦСКА - София наблюдават Макрецкис

Отборът на ЦСКА - София приготвя атака за привличането на халфа на Пирин (Благоевград) - Чебрайлс Макрецкис, предава “Тема Спорт ”. Изявите на 22-годишният латвиец са били следени под лупа от специфичен делегат от “армията ” по време на мача от 25-ия кръг на efbet Лига сред “орлетата ” от югозапада и Арда (Кърджали). Тогава халфът на “зелените ” стартира като титуляр на стадион “Христо Ботев ” и остана до края на мача. Твърди се, че тогава от трибуните на стадиона в Благоевград е участвал и мениджърът на Макрецкис, което надалеч не било инцидентно.

През лятото халфът ще стане свободен сътрудник и тогава ще може да премине във всеки клуб без пари за входящ трансфер. Сериозен интерес към него проявяваха много български клубове по време на зимния трансферен прозорец. Тогава обаче играчът отхвърли предложения да премине в “града под тепетата ”, отрязвайки както Локомотив (Пловдив), по този начин и Ботев (Пловдив). От столицата също го желаеха тогава, само че юридически проблем е попречил носителят на Купата на България - Левски, да притегли младока в редиците си.

Твърди се, че към играчът има интерес в това число и от чужбина.

Чебрайлс Макрецкис се появи в efbet Лига след започването на сегашния сезон 2022/2023. Заради качествата си обаче незабавно се трансформира в корав титуляр. В Пирин (Благоевград) до момента бе употребен на доста позиции - даже като крило и ляв бек. Халфът е влизал и в ролята на плеймейкър. От началото на акцията се е присъединил в 17 от общо 25 мача на своя клуб.

Той е идеалният претендент за Саша Илич и компания, тъй като “червените ” се нуждаят от укрепване на халфовата линия. Дори взетият през зимната пауза Тобиас Хайнц неотдавна разгласи, че от “Българска войска ” са желали още един негов съотборник от Сарпсборг, който се подвизава точно в тази зона - 26-годишният швед Антон Салтрос, минал във френския Карн.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР