Отборът на ЦСКА продължи със слабото си представяне от началото

...
Отборът на ЦСКА продължи със слабото си представяне от началото
Коментари Харесай

Черно море удари ЦСКА на „Българска армия“

Отборът на ЦСКА продължи със слабото си показване от началото на сезона в efbet лига, откакто загуби семейството си на Черно море с 1:3 в мач от втория кръг на шампионата.

В откриващия мач от шампионата „ алените “ направиха тъждество 2:2 с Етър на стадион „ Българска войска “, а през днешния ден още веднъж разочароваха пред личните си почитатели. В 23-та минута на дуела централният нападател на варненци откри резултата след добра независима акция отляво и прецизен завършващ удар. В 37-та минута гостите получиха право да изпълнят дузпа за игра с ръка на Стойчо Атанасов в наказателното поле, а Родриго Енрике осъществя от бялата точка. Картината на терена не се промени след почивката и „ армейците “ продължиха със слабите изяви в отбрана, което разреши на Енрике да повиши на 3:0 след добър пробив на Виктор Попов отдясно. В 74-та минута новото попълнение на ЦСКА Тони Уот върна един гол отблизо разстояние след центриране отдясно на Соломон-Отабор. Две минути преди края на постоянното време „ моряците “ останаха с човек по-малко след втори жълт картон на Попов, само че това не им попречи да стигнат до влиятелния триумф.

По този метод Черно море записа втора поредна победа от началото на шампионата, до момента в който ЦСКА остава единствено с една точка след първите два кръга на efbet лига. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР