Отборът на ЦСКА постигна престижна победа с 3:1 срещу Динамо

...
Отборът на ЦСКА постигна престижна победа с 3:1 срещу Динамо
Коментари Харесай

ЦСКА победи Динамо Москва в Турция

Отборът на ЦСКА реализира влиятелна победа с 3:1 против Динамо Москава в контролна среща, играна в Белек. Новото попълнение в състава на " армейците " Маурисио Гарсес записа всекидневен дебют с гол в 87-ата минута. Преди това Турицов откри резултата от дузпа в 24-ата минута, а тъкмо преди почивката Бисмарк Чарлс удвои преднината на своя отбор. Иван Ордец понижи изоставането на московчани в 61-ата минута.

Тимът на Стойчо Младенов влезе по-агресивно в мача и още в 3-ата минута пропусна да поведе в резултата. Хубаво центриране на Йомов бе отклонено от Карло Мухар към далечния ъгъл на Лещук, само че топката мина настрана от вратата. В 11-ата минута мощен шут на капитана на Динамо Москва - Шимански от директен свободен удар не откри задачата.

Отлична офанзива в 17-ата минута на " алените " матира съветската защита, само че Георги Йомов прати топката право в ръцете на Лещук.

ЦСКА поведе в 23-ата минута от противоречива дузпа, отсъдена след единоборство сред Вилдсхут и стража на Динамо Москва. Зад бялата точка застана Иван Турицов и невъзмутимо прати топката в мрежата за 1:0.

След попадението съветският отбор се засилва и в 34-ата минута Мазурин преодоля Юрген Матай и нахлу към вратата на Бусато. С съдбоносен шпагат обаче Турицов мазета топката от краката му и предотврати заплахата.

В добавеното време на първата част отлично изпълнен директен свободен удар от Греъм Кери срещна напречната греда, а дебнещият наоколо Бисмарк Чарлз не сгреши при добавката за 2:0.

На полувремето Стойчо Младенов извърши две промени в състава - под рамката на вратата застана Димитър Евтимов, а Георги Йомов отстъпи мастото си на новото попълнение Маурисио Гарсес.

Динамо понижи в 61-ата минута след неразчетено излизане на Димитър Евтимов при центриране от корнер. Иван Ордец го изпревари и и с глава отклони топката в мрежата на ЦСКА - 2:1.

Последваха доста смени и в двата тима, а в състава на ЦСКА се появи новото попълнение Маурисио Гарсес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР