Отборът на ЦСКА посреща Септември София в мач от 6-ия

...
Отборът на ЦСКА посреща Септември София в мач от 6-ия
Коментари Харесай

ЦСКА с тест срещу коравия тим на Септември

Отборът на ЦСКА посреща Септември София в мач от 6-ия кръг на efbet Лига. Двубоят, който е единствен а програмата, ще се играе довечера от 20:00 часа на стадион „ Българска армия” и може да го наблюдавате в директно прeдаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим онлайн развиването на срещата, като в уеб страницата ни може също да намерите видео от всеки един гол в мача.

ЦСКА влиза в дуела с приповдигнато въодушевление след триумфа в Европа през седмицата. „ Червените” съумяха да отстранят ирландския Сейнт Патрикс, макар провалянето в първия мач.

В реванша в Дъблин, възпитаниците на Саша Илич се поздравиха с триумф след 2:0 и откриха място в плейофите на Лига на конференциите, където ще мерят сили против швейцарския Базел. Именно заради уговорките на „ червените” в Европа, идващият мач от шампионата против Локомотив Пловдив бе отсрочен.

ЦСКА заема пето място във краткотрайното класиране с актив от 10 точки – четири по-малко от водача ЦСКА 1948. Футболистите на Илич обаче са и с два мача по-малко. Септември пък е на 12-та позиция с 4 пункта в актива си. Въпреки положителните си и игри, възпитаниците на Славко Матич инкасираха три провали, победа и тъждество в първите пет кръга от началото на сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР