Отборът на ЦСКА победи Пирин Благоевград с 2:1 у дома

...
Отборът на ЦСКА победи Пирин Благоевград с 2:1 у дома
Коментари Харесай

ЦСКА победи Пирин в последната си контрола

Отборът на ЦСКА победи Пирин Благоевград с 2:1 вкъщи в последната си контролна среща преди подновяването на Първа лига. На стадион " Българска войска " " алените " показаха състава, с който ще се борят за купата и Купата на България напролет, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Брадли де Нойер вкара първия гол за ЦСКА
Играчите на Саша Илич започнаха интензивно дуела и пропуснаха няколко положителни положения за гол, преди да поведат в резултата в 36-та минута, когато Брадли де Нойер се разписа от добавка след неубедителна интервенция на вратаря на " орлетата " Максим Ковальов. В 64-та минута централният нападател на " армейците " Дюкенс Назон бе открит с извеждащ пас, преодоля елегантно бранител на гостите и с техничен удар вкара за 2:0. Десет минути преди края на постоянното време благоевградчани върнаха един гол посредством Владимир Медвед, който оформи крайното 2:1 в интерес на ЦСКА.

В първия си формален мач за 2023-та година ЦСКА ще гостува на Берое в Стара Загора в неделя, 12-ти февруари, от 14:15 часа. Пирин ще има аудиенция на Славия в понеделник, 13-ти февруари, от 17:00. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР