Отборът на ЦСКА победи Черно море (Варна) с 3:1 в

...
Отборът на ЦСКА победи Черно море (Варна) с 3:1 в
Коментари Харесай

ЦСКА продължава напред за Купата на България |

Отборът на ЦСКА победи Черно море (Варна) с 3:1 в мач от осминафиналите за Купата на България, игран на стадион " Българска войска " пред празни трибуни и по този метод продължава напред към четвъртфиналите в конкуренцията. Успехът беше наложителен за столичани, които се простиха на процедура с очакванията за купата след загубата с 0:1 от Лудогорец в Разград през уикенда.

Първото полувреме стартира чудесно за армейците, които откриха резултата още в 10-ата минута на срещата, когато Бисмарк Чарлс открадна топката от вратаря на гостите и невъзмутимо откри, отбелязвайки своя първи гол с алената фланелка.

Малко по-късно Георги Йомов бе повален в наказателното поле на Черно море, само че основният съдия Волен Чинков не отсъди дузпа. В 39-ата минута Жером Синклер проби сред няколко играчи на Черно море и подаде към Бисмарк Чарлс, който бе фаулиран от Даниел Димов и този път основният арбитър Волен Чинков уточни бялата точка. Зад топката застана Георги Йомов, който стреля мощно в долния десен ъгъл на Дюлгеров и повиши на 2:0. При този резултат двата тима се отдръпнаха на отмора.

През втората част ЦСКА продължи да нападна и да бъде по-добрият тим на терена.

В 49-ата минута Брадли Мазику направи прекрасен пробив по лявото крило и центрира към Георги Йомов, който стреля мощно от границата на наказателното поле и направи резултата типичен.

В 63-ата минута обаче Черно море върна едно попадение, откакто капитанът на отбора Даниел Димов засече с глава центриране на Родриго от фаул и понижи изоставането на своя отбор на 1:3. До края на срещата нямаше повече голове и ЦСКА изцяло справедливо се поздрави с успеха и се класира за четвъртфиналите в шампионата за Купата на България.

Следващият мач на ЦСКА е на 6 март (събота) от 17:30 часа, когато на стадион " Българска войска " гостува съставът на Локомотив (Пловдив).

В другия 1/8-финален мач, игран през днешния ден, Арда в профил Етър след победа с 1:0 във Велико Търново. В воин за гостите се трансформира Иван Тилев, който се разписа в 33-ата минута. Вчера мястото си измежду 1/4-финалистите си обезпечи и носителят на трофея Локомотив Пловдив, който в профил Беласица.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР