Отборът на ЦСКА от 90-те до наши дни направи сериозна

...
Отборът на ЦСКА от 90-те до наши дни направи сериозна
Коментари Харесай

Смазващо превъзходство за ЦСКА във вечното дерби на върха в WINBET е-футбол лига

Отборът на ЦСКА от 90-те до наши дни направи сериозна поръчка за шампионската купа в WINBET е-футбол лига, откакто победи с 5:0 главния си съперник във финалната групова фаза на шампионата – от 90-те до наши дни, ръководен от Цветомир Петров. " Червените " остават на върха в електронното състезание по футбол на България с цялостен актив от мачовете си досега.

Вечното дерби сред ретро тимовете на ЦСКА и Левски беше излъчено през вчерашния ден по Sportal.TV. Пламен Димитров изигра необикновено първо полувреме против Цветомир Петров, като показва своето предимство още в седмата минута с попадение на Димитър Бербатов, който осъществя гол и в тридесетата минута. Хеттрик в мача записа (27, 35, 45 мин.), като последният му гол беше от дузпа.

В другия ефирен мач за деня на Деян Стойков надигра на Ники Петков с 3:0. " Червените " поведоха още в третата минута посредством Аахмед Ахмедов, а в 31-ата минута Славия остана с човек по-малко след пряк червен картон на състезател в бяло. До края на мача на два пъти се разписа и (59, 60 мин.).

WINBET е-футбол лига се провежда от „ Спортс Мениджмънт България “ и се излъчва извънредно от Sportal TV всеки работен ден от 21:00 часа и от 23:00 (или 11:00) часа през почивните дни. Повече информация за шампионата бихте могли да откриете на уеб страницата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР