Отборът на Тотнъм ще бъде поставен под напрежение в предстоящото

...
Отборът на Тотнъм ще бъде поставен под напрежение в предстоящото
Коментари Харесай

Почетино за дербито с Челси: Голям мач, но не е финал

Отборът на Тотнъм ще бъде подложен напрегнат в идното дерби с Челси в неделя, съобщи мениджърът на " шпорите " Маурисио Почетино. Столичните съперници се борят за местата в Топ 4 на Висшата лига, даващи право на присъединяване в Шампионската лига следващата година.

" Винаги е огромен мач, тъй като е дерби на Лондон. По принцип напрежението е върху двата състава. Има още доста дуели до края на сезона, това не е край. Не е съдбоносен дуел, само че е доста значим за увереността и мотивацията ", съобщи Почетино на конференция.

Тотнъм няма победа над Челси на стадион " Стамфорд Бридж " от 1990 година насам. Тогава " шпорите " печелят с 2:1 с надвит гол на именития британски национал Гари Линекер.

" Историята не може да бъде изменена. Има я, само че тя не оказва помощ. Фантастично би било да победим Челси, само че дуелът ще бъде доста тежък. Те са добър тим. Искаме да бъдем по-класният отбор. Имаме благоприятни условия да спечелим мача ", сподели още мениджърът на Тотнъм.

" Шпорите " заемат четвърто място в класирането с 61 точки, до момента в който първенецът от 2017 година Челси има пет точки по-малко на петата позиция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР