Отборът на Тосно сензационно изхвърли Спартак (Москва) от турнира за

...
Отборът на Тосно сензационно изхвърли Спартак (Москва) от турнира за
Коментари Харесай

Слабак шокира Спартак , странен финал за Купата на Русия

Отборът на Тосно сензационно изхвърли Спартак (Москва) от шампионата за Купата на Русия. Опашкарят в Премиер Лигата тосно надви като посетител над спартаковци на полуфиналите след осъществяване на дузпи. Тосно шокира противника си с 6:5 (в постоянното време и продълженията 1:1).

По този метод Тосно се класира на финала, където ще се изправи против Авангард (Курск). Авангард се наложи с 1:0 в първия полуфинал по-рано през днешния ден като хазаин над Шинник (Ярославъл) в конфликт на два отбора от втора съветска дивизия. Попадението означи с удар от границата на наказателното поле Игор Киреев в 78-аета минута.

По-интересният мач обаче бе този в съветската столица, в който Зе Луиш с прекрасен гол в 62-ата минута даде задатък на Спартак в резултата. Бразилецът овладя чудесно топката пред дъгата на наказателното поле и с превъзходен изстрел опъна мрежата. В последната минута обаче Вагиз Галиулин попари домакините, като с удар отблизо разстояние изравни резултата.

В продълженията двата отбора не си означиха голове, а при ударите от бялата точка за Спартак сгрешиха Фернандо и Денис Глушаков, до момента в който за тосно сбърка само Раде Дугалич - още при първата дузпа за гостите. Нуно Роча стана създател на победната дузпа и предпоследният в Премиер Лигата Тосно се поздрави с огромен триумф.

СПАРТАК (МОСКВА) - ТОСНО 1:1 (5:6 след осъществяване на дузпи)
1:0 Зе Луиш (62)
1:1 Галиулин (90)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

АВАНГАРД (КУРСК) - ШИННИК (ЯРОСЛАВЪЛ) 1:0
1:0 Киреев (78)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР