Отборът на Спортист (Своге) е тимът от Втора лига, който

...
Отборът на Спортист (Своге) е тимът от Втора лига, който
Коментари Харесай

Спортист спечели надпреварата за баража

Отборът на Спортист (Своге) е отборът от Втора лига, който ще играе бараж за влизане/оставане против 14-ия в крайното класиране на efbet Лига. " Шоколадите " запазиха петата си позиция след последния кръг на шампионата във втората ни дивизия. Селекцията на Петър Колев реализира нужната победа при семейството си на Добруджа с 1:0.

Гостите играеха само за своята чест, откакто към този момент бяха подсигурили оставането си в лигата и за идващия сезон. Спортист имаше самодейността съвсем през първата част, само че гол в мрежата на Христо Ковачев по този начин и не се стигна.
 Треньорът на Дунав: Наслушах се на много нелепости, че ще дадем мача на Струмска популярност
Треньорът на Дунав: Наслушах се на много нелепости, че ще дадем мача на Струмска популярност

Ще играем с каквото разполагаме, споделя той

Събитията в Своге се трансформираха малко след паузата, когато Ибрям Ибрям направи нарушаване в наказателното поле и реферът Димитър Буров отсъди дузпа. Зад топката застана Илиян Русинов, който с лекост осъществя за 1:0.

Триумфът за " шоколадите " можеше да бъде и по-изразителен, само че няколко съществени пропуща пред вратата на Добруджа направи централният нападател Георги Николов.

По същото време, другите забъркани в борбата за баража - Дунав и Марица направиха неверни стъпки. Дунав по този начин и не откри път към гола при гостуването си на Спартак (Плевен), приключило при нулево реми. Марица пък тотално абдикира от даже минимално предпочитание за бараж, инкасирайки трета поредна загуба, този път от борещия се за избавление, и постигнал го, отбор на Струмска популярност (1:3).

Припомняме, че класирането във Втора лига претърпя странна промяна, че да може петият в таблицата да играе бараж, откакто дубълът на ФК ЦСКА 1948 завоюва купата, а вторият отбор на Лудогорец финишира под №4.
 Петър Колев: Баражът ще е <a href=бонус за Спортист " >
Петър Колев: Баражът ще е бонус за Спортист

Ще е премия и за техния труд през сезона

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР