Отборът на Славия завърши наравно 1:1 със словенския гранд Марибор

...
Отборът на Славия завърши наравно 1:1 със словенския гранд Марибор
Коментари Харесай

Славия се измъкна от загуба срещу словенския гранд Марибор

Отборът на Славия приключи наедно 1:1 със словенския гранд Марибор в третата си другарска среща по време на лагера в Турция.

Още в петата минута Жан Випотник с шут по земя отвън наказателното поле даде задатък в интерес на словенците, които завоюваха купата през предишния сезон, а в този момент заемат четвърто място в локалното състезание.

В останалата част от първото полувреме играта беше равностойна, като в 25-ата минута някогашният хърватски национал Йосип Иличич опита удар към вратата, защитавана от Светослав Вуцов, само че топката излезе в навън.

Седем минути след почивката Людовик Соарес центрира към Ахмед Ахмедов и нападателят на " белите " беше покрай изравняването, само че вратарят Ажбе Юг се намеси уверено.

В 53-ата минута Соарес стреля в навън от далечна отдалеченост.

Четири минути преди приключване на постоянното време Тони Тасев центрира от фаул, Ерол Дост подвигна топката във въздуха, тя доближи до Борис Димитров и той я подаде за Натан Гасама, който по земя от наказателното поле направи 1:1.

В 88-ата минута Вуцов отрази опит за гол на Рок Сирк, а по-малко от 60 секунди по-късно Роберто Илиев пропусна да направи цялостен поврат в интерес на Славия, като ударът му беше избавен от Само Придгар.

Следващата инспекция на " белите " на турска земя е на 30 януари с съветския Факел.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР