Отборът на Славия завърши наравно 0:0 с Кубан (Краснодар) в

...
Отборът на Славия завърши наравно 0:0 с Кубан (Краснодар) в
Коментари Харесай

Славия направи нулево реми с руснаци

Отборът на Славия приключи наедно 0:0 с Кубан (Краснодар) в следващата си другарска среща по време на лагера в турския курорт Анталия. Двубоят се изигра пред погледа на президента на Славия Венцеслав Стефанов и вицепрезидента на БФС Емил Костадинов.

В 28-ата минута Славия направи рисково нахлуване, което можеше да приключи с гол. Венцеслав Керчев подаде за Тони Тасев и той пусна в наказателното поле към Ерол Дост, който стрели на сантиметри от вратата на съветския тим.

Малко повече от 10 минути по-късно вратарят Николай Кръстев направи положително избавяне, след опит за гол и удар от непосредствена непосредственост на Ежков.

До края на полувремето забавните положения пред двете порти липсваха, след почивката гредата оказа помощ на Кубан да не допусне попадение.

В 86-ата минута Емил Стоев центрира за Роберто Райчев и ударът му с глава се отби в гредата на вратата на тима от Краснодар.

Предпоследната инспекция на " белите " на турска земя е против Сочи на 7 февруари.

Стартов състав на Славия: Николай Кръстев, Ертан Томбак, Мартин Георгиев, Виктор Генев, Венцислав Керчев, Кристиян Стоянов, Ерол Дост, Иван Минчев, Тони Тасев, Денислав Александров, Николай Христов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР