Отборът на Славия записа четвърта поредна победа. Играчите на Златомир

...
Отборът на Славия записа четвърта поредна победа. Играчите на Златомир
Коментари Харесай

"Славия" победи и "Ботев" Пловдив

Отборът на " Славия " записа четвърта поредна победа. Играчите на Златомир Загорчич се постановиха над " Ботев " Пловдив с 2:1 в София в един от последните мачове с аудитория.

От на следващия ден (9 март) всички футболни срещи в България ще бъдат при закрити врата в опит да се ограничи разпространяването на ковид в страната.
Срещу ковид: Спортът в България остава без аудитория (ВИДЕО) Заповедта важи и за мачовете от Първа и Втора лига
Двата тима играха при сложни условия, защото теренът бе наводнен и тук-там топката спираше в образувалите се локви. Първото полувреме не показа никакви рискови положения за феновете.

Домакините откриха резултата в 51-ата минута. Емил Стоев центрира от корнер, а Емил Виячки надскочи Иван Бандаловски и с глава прати топката във вратата на Георгиев.

Девет минути по-късно " Ботев " Пловдив изравни с втория гол във втори следващ мач на младока Димитър Тонев.

Резервата Радослав Кирилов вкара победния гол за " Славия " в 79-ата минута. Той се оказа непокрит в наказателното поле при центриране на Емил Стоев и от придвижване се разписа за крайното 2:1.

За " канарчетата " това бе четвърти мач без победа в шампионата. " Жълто-черните " са осми в класирането с 30 точки, на една пред " Арда ", който е с мач по-малко. " Славия " е на пета позиция с 42 точки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР