Отборът на Шалке 04 записа успех с 1:0 срещу гостуващия

...
Отборът на Шалке 04 записа успех с 1:0 срещу гостуващия
Коментари Харесай

Шалке би Айнтрахт и задмина Байерн

Отборът на Шалке 04 записа триумф с 1:0 против гостуващия Айнтрахт (Франкфурт) в среща от 15-ия кръг на Бундеслигата. Бенито Раман вкара единствения гол в 53-ата минута. Вестфалският отбор игра към половин полувреме с човек по-малко след брутално влизане на вратаря. Така Шалке се подреди на четвърта позиция с 28 точки, с една повече от петия Байерн (Мюнхен).

“Кралскосините” бяха по-активният отбор през първата част. Домакините сътвориха две в действителност положителни голови обстановка, само че вратарят на гостите се оправи. В 28-ата минута Суат Сердар насочи подъл диагонален изстрел, при който стражът съумя да избие. В 41-ата още веднъж Сердар беше покрай попадение, само че още веднъж срещна съпротивата на вратаря. Гостите се отличиха с едно атрактивно осъществяване на задна ножица, при което топката мина покрай гредата.

В 53-ата домакините развиха скоростно нахлуване, Амине Арит подаде вляво за Бенито Раман, който осъществя с диагонален удар по земя - 1:0. Шалке остана с човек по-малко в 67-ата след доста груба демонстрация на вратаря Александер Нюбел. Стражът излезе неразчетено, не съумя да играе с топката и влезе с бутоните в гърдите на Мият Гачинович. Гачинович напусна игра с разрушена уста. В 83-ата Гуидо Бургщалер нацели страничната греда след мощен изстрел от 22 метра. В 87-ата Ерик Дурм стреля рисково, а аварийният вратар на вестфалци Маркус Шуберт съумя да избие в ъглов удар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР