Отборът на Северна Ирландия инкасира първо поражение в Европейските квалификации,

...
Отборът на Северна Ирландия инкасира първо поражение в Европейските квалификации,
Коментари Харесай

В Северна Ирландия се тюхкат за загубата от Германия

Отборът на Северна Ирландия инкасира първо проваляне в Европейските квалификации, откакто отстъпи на собствен терен с 0:2 на Германия. Момчетата на селекционера Майкъл О'Нийл имат тежката задача да се борят с два от колосите в Европа- Германия и Холандия.

"През първото полувреме бяхме просто превъзходни. Но ние в съблекалнята преглеждаме този мач като една пропусната опция, тъй като Германия не дава нормално толкоз доста шансове. А ние имахме четири доста положителни да вкараме гол ", разяснява О'Нийл.

"Да се показват на такова равнище като нощес, това е голям скок в кариерите на доста от нашите футболисти. Гордея се с това по какъв начин се показаха. Сега сме длъжни да покажем високо равнище и в мачовете, които ни предстоят с Холандия и Германия. Ако имаме късмет, ние би трябвало да се възползваме от него ", безапелационен е експертът.

Но за Северна Ирландия в този момент стартира сложното. Последните три мача в група С са две разменени семейства с "лалетата " и посещение на Германия на 19-и ноември, което ще покаже до каква степен са основателни претенциите на островитяните.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР