Отборът на Септември победи Дунав у дома с 2:1 в

...
Отборът на Септември победи Дунав у дома с 2:1 в
Коментари Харесай

"Септември" обърна "Дунав"

Отборът на " Септември " победи " Дунав " вкъщи с 2:1 в среща от 19-ия кръг на Първа лига в София.

Домакините завоюваха дербито на дъното, като към този момент имат три победи и едно тъждество (2:2 против " Левски " ) в последните си четири семейства, само че с 14 точки останаха на предпоследното място.

" Дунав " е с 15 точки и е 12-и в подреждането, откакто позволи пето следващо проваляне като посетител.

Столичани владееха малко повече топката, само че рядко застрашаваха вратата на гостите, които действаха солидно и затваряха добре свободните пространства в половината си.

Русенци откриха резултата в 17-ата минута с първата си опция. Борислав Балджийски получи пас пред дъгата на наказателното поле със мощен удар от 25 метра прати топката в десния ъгъл на Янко Георгиев, който плонжира и съумя да закачи кълбото с ръка, само че не задоволително, с цел да предотврати попадението.

" Септември " изравни в 50-ата минута, когато Стилиян Николов засече с глава центриране от корнер на Галчев и прати топката в мрежата.

Домакините поведоха в 72-ата минута, когато Чандъров изведе Крис Гади на чиста позиция и резервата с удар по тревата прокара топката сред краката на вратаря Антонов в мрежата на " Дунав " за 2:1.

Малко по-рано гостите желаеха дузпа за игра с ръка на Бенга в наказателното поле, само че основният рефер Радослав Гидженов реши, че действието на бранителя не е съзнателно и не уточни бялата точка.

В 85-ата минута гостите останаха с човек по-малко след два бързи жълти картона на Божидар Васев за по-малко от минута.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР