Отборът на Селтик надви с 1:0 като гост последния в

...
Отборът на Селтик надви с 1:0 като гост последния в
Коментари Харесай

Селтик надви боксовата круша Розенборг

Отборът на Селтик надделя с 1:0 като посетител последния в Група В на Лига Европа Розенборг. Шотландският отбор прибави към актива си нови три точки, като за момента заема втора позиция в класирането с 9 точки, следван от Република България (Лайпциг) с 6.
#RBKCEL #UEL pic.twitter.com/qSrIjR9hVB
— Celtic Football Club (@CelticFC) 29 ноември 2018 година Розенборг пък записа пето проваляне в пет мача от груповата фаза. В последния кръг Селтик се нуждае единствено от точка, с цел да продължи към 1/16-финалите на Лига Европа. Шотландският отбор ще се изправи против първенеца в групата Ред Бул Залцбург. Срещата не предложи доста чисти положения пред двете порти, а футболистите на Розенборг даже не съумяха да принудят стража Крейг Гордън да се намесва.

#RBKCEL #UEL pic.twitter.com/EMMC6ESjPI
— Celtic Football Club (@CelticFC) 29 ноември 2018 година Голът на успеха за Селтик падна в 42-ата минута. Три минути преди края на полувремето Скот Синклер засече с глава положително центриране на Джеймс Форест. Синклер бе останал непокрит на втора греда и без да срещне опозиция от противниковата отбрана, вкара топката във вратата на Андреа Хансен.
Moving on

Enjoy that, Celts? #RBKCEL #UEL pic.twitter.com/ZWO3OJaRxo
— Celtic Football Club (@CelticFC) 29 ноември 2018 година
Лига Европа 5 кръг, четвъртък 29 ноември  Розенборг 0:1краен резулат  Селтик
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР