Отборът на Саутхемптън се класира за 5-ия кръг на турнира

...
Отборът на Саутхемптън се класира за 5-ия кръг на турнира
Коментари Харесай

Саутхемптън отстрани Белкпул за ФА Къп

Отборът на Саутхемптън се класира за 5-ия кръг на шампионата за Купата на Футболната асоциация, откакто в профил отбора на Бекпул. „ Светците ” се постановиха с 2:1 на „ Сейнт Мерис ”, а и двете попадения за домакините осъществя Роман Перо. Точен за гостите от Блекпул бе Чарли Патино.

Перо откри за Саутхемптън с прелестно изпълнен директен свободен удар в 22-ата минута. Въпреки ранния гол, гостите от своя страна пропиляха две отлични благоприятни условия да изравнят, само че Джери Йейтс и Ян Поведа пропуснаха преференциални положения.

В 61-ата минута Перо вкара втория си гол в срещата, с който значително предреши крайния победител в мача. Шест минути след второто попадение на домакините, Блекпул сподели темперамент и понижи преднината на Саутхемптън. Патино се разписа след групова неточност в защитата на „ светците ”.

Гостите обаче нямаха сили за освен това в срещата и ще би трябвало да се съсредоточат в представянето си в шампионата на Чемпиъншип.

Саутхемптън пък ще чака идващия си противник в конкуренцията, който ще стане явен на 30 януари, когато е жребият за 5-ия кръг на шампионата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР