Отборът на Ривър Плейт спечели бронза на Световното клубно първенство,

...
Отборът на Ривър Плейт спечели бронза на Световното клубно първенство,
Коментари Харесай

Ривър Плейт завоюва бронза на СКП след разгром над Кашима Антлърс

Отборът на Ривър Плейт завоюва бронза на Световното клубно състезание, откакто през днешния ден записа победен триумф с 4:0 над Кашима Антлърс в спор за третото място в шампионата.

Резултатът бе открит в 24-ата минута, когато Бруно Зукулини засече центриране от корнер, откакто се пребори със съперниковите бранители за високата топка, и с глава отигра по най-хубавия метод, мушвайки кълбото в мрежата за 1:0.

 Снимка 396925
Източник:

В 61-ата минута, гостите доближиха и до второ попадение, само че то бе анулирано поради засада на Рафаел Боре. За да се стигне до това решение, се наложи технологията ВАР да бъде намесена.

Въпреки това, в 73-ата минута Ривър затвърди положителното си показване и посредством Гонсало Мартинес означи втори гол. Той си освободи нужното пространство в наказателното поле и с доста мощен шут оплете топката в мрежата - 2:0.

 Снимка 396927
Източник:

В 88-ата минута, поради нарушаване на Томоя Инукай против състезател на гостите, основният рефер отсъди дузпа. Зад топката застана Рафаел Боре, който оформи класическото 3:0 от бялата точка. Малко по-късно, Гонсало Мартинес повиши на 4:0, като това бе и последният гол в този мач.

Така Ривър Плейт остави Кашима Антлърс на четвъртата позиция, до момента в който за първото място през днешния ден от 18:30 часа ще спорят Реал (Мадрид) и Ал Аин.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР