Отборът на Рейнджърс победи с 1:0 холандския Фейенорд в първи

...
Отборът на Рейнджърс победи с 1:0 холандския Фейенорд в първи
Коментари Харесай

Юноша на Ливърпул носи победата на Джерард и Рейнджърс

Отборът на Рейнджърс победи с 1:0 холандския Фейенорд в първи конфликт за двата тима от груповата фаза на Лига Европа. Единственият гол за момчетата на Стивън Джерард означи юношата на Ливърпул Шей Оджо, който играе чартърен в шотландския колос. Попадението падна в 23-та минута.

Рейнджър стартира мощно дуела. Още в 10-та минута се откри отличен късмет пред домакините, откакто те получиха опция да изпълнят дузпа. Зад топката застана Джеймс Таверние, само че неговия удар се отби от десния непряк дирек на вратата на Фейенорд.

Голът обаче не закъсня прекалено много. В 23-та минута, след единоборство в средата на терена топката остана в краката на Оджо, който не се поколеба и насочи топовен шут от малко над 20 метра, с цел да открие резултата и да хвърли феновете на "Айброкс " в истински възторг ".

Темпото през втората част на дуела доста понижа. Холандците пробваха да се върнат в мача, само че се регистрираха единствено с половиначати положения на Стивън Бергхюс и Сам Ларсон. По този метод дуелът приключи с най-малък триумф за възпитаниците на Джерард.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР