Отборът на Реал Сосиедад надви с 1:0 гостуващия АЗ Алкмаар

...
Отборът на Реал Сосиедад надви с 1:0 гостуващия АЗ Алкмаар
Коментари Харесай

Реал Сосиедад завърза здраво група F

Отборът на Реал Сосиедад надделя с 1:0 гостуващия АЗ Алкмаар в среща от група " F " на Лига Европа. Кристиан Порту означи единствения гол в 58-ата минута, който справдливо донесе успеха за отбора от Сан Себастиан. Наполи също завоюва и по този начин след по три изиграни мача има три тима с по шест точки на върха.

През първото полувреме баските сътвориха низ от положения, само че им липсваше голова точност. Кристиан Порту, Давид Силва и Начо Монреал пропуснаха най-чистите благоприятни условия преди почивката. В 32-ата минута Начо центрира, а Порту чукна топката тъкмо пред крайници на Александър Исак, който едва ли щеше да изпусне самичък в дребното наказателно поле. Гостите хвърляха напъните си най-вече в отбрана.

В 58-ата „ чури урдин “ развиха контра: Давид Силва подаде вляво за Начо, който центрира, Микел Оярсабал опита удар в противоположния ъгъл, само че се получи подаване на крайници на Порту, който от близко за вкара единствения гол в мача. До края холандците подбриха играта си, само че не откриха метод да основат чисто състояние.


Лига Европа 3 кръг, четвъртък 5 ноември  Реал Сосиедад 1:0краен резулат  АЗ Алкмаар
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР