Отборът на Реал Мадрид поведе с четири точки на върха

...
Отборът на Реал Мадрид поведе с четири точки на върха
Коментари Харесай

Реал Мадрид обърна Севиля и дръпна на върха в Испания

Отборът на Реал Мадрид поведе с четири точки на върха в класирането на Ла Лига, откакто победи Севиля с 2:1 вкъщи в мач от шампионата. На " Сантяго Бернабеу " имаха потребност от цялостен поврат и ужасно осъществяване на Винисиус три минути преди края, с цел да стигнат до трите точки.

Андалусците започнаха дуела по-добра и поведоха в резултата още в 12-та минута с гол на нападателя Рафа Мир. В 32-та минута голмайсторът на Кралския клуб Карим Бензема изравни и по всичко изглеждаше, че двата отбора ще поделят точките, преди Винисиус да донесе триумфа на домакините извънреден изстрел от далечно разстояние, който не остави никакви шансове на вратаря на Севиля.

По този метод отборът на Карло Анчелоти записа шеста поредна победа във всички шампионати и към този момент има 33 точки на върха на класирането в Ла Лига, четири повече от втория Атлетико Мадрид, който през вчерашния ден разруши Кадис с 4:1 като посетител. Севиля заема четвърта позиция в подреждането с актив от 28 точки.

В идващия кръг в сряда от 22:00 часа българско време Реал е хазаин на Атлетик Билбао, до момента в който за Севиля следва посещение на Кордоба в сряда от 20:00 часа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР