Отборът на ПСЖ се класира за четвъртфиналите в Шампионската лига,

...
Отборът на ПСЖ се класира за четвъртфиналите в Шампионската лига,
Коментари Харесай

ПСЖ отново се справи с Реал Сосиедад след шоу на Мбапе и продължава напред в Шампионската лига

Отборът на ПСЖ се класира за четвъртфиналите в Шампионската лига, откакто записа още един триумф против Реал Сосиедад, побеждавайки този път като посетител на " Естадио де Аноета " с 2:1.

Парижани не престават напред с общ резултат 4:1, а довечера и двете попадения за състава осъществя огромната звезда Килиан Мбапе, с което той оказа помощ на първенеца на Франция да прекъсне отрицателната си серия от три следващи отпадания в осминафиналите на най-престижния европейски клубен шампионат.

Шоуто на Мбапе започва в 15-ата минута, когато той получи топката отляво и откакто на два пъти залъга защитник на съперника насочи мощен диагонален удар, който матира вратаря Алекс Ремиро.



До почивката капитанът на гостите можеше и да удвои и преднината на своя отбор, само че малко да изтече първият половин час игра видя по какъв начин стражът на " бяло-сините " избива негов изстрел с крайник.

Французинът поправи грешката си в 56-ата минута след чудесно извеждащо подаване на Кангин Лий, което остави Килиан Мбапе очи в очи с Алекс Ремиро и този път седмицата на парижани не сбърка, реализирайки за 2:0.

Скоро по-късно домакините съумяха да върнат едно попадение посредством Андер Баренечеа, който засече с глава центриране на Мартин Субименди. След обзор на обстановката със системата ВАР обаче бе маркирана засада и по този начин задатъкът на момчетата на Луис Енрике от два гола се резервира.



Почетният гол за състава от Сан Себастиан въпреки всичко стана факт в последните минути на постоянното време, когато Микел Мерино се възползва от избита топка от страна на Джанлуиджи Донарума и от към 8-9 метра беше прецизен за крайното 1:2.

По този метод ПСЖ продължава към четвъртфиналите в Шампионската лига за пръв път от сезон 2019/20 насам, когато клубът доближи до единствения си до момента край в конкуренцията, до момента в който Реал Сосиедад се провали и при втория си опит да откри място измежду най-хубавите осем тима на Европа.

Mbappé inspires Paris
— UEFA Champions League (@ChampionsLeague)



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР