Отборът на Пирот спечели Купа Плевен на турнира, организиран от

...
Отборът на Пирот спечели Купа Плевен на турнира, организиран от
Коментари Харесай

Пирот спечели Купа Плевен

Отборът на Пирот завоюва " Купа Плевен " на шампионата, проведен от баскетболен клуб Спартак в плевенската спортна зала " Балканстрой ", оповестиха уредниците. Спартак Плевен приключи на второ място.

Пред своя аудитория селекцията на треньора Александър Дяковски загуби на финала от Пирот с 90:91. Срещата не мина без нерви, като в последна сметка тя не бе приключена от четирима състезатели - по двама от двата състава, в това число Николай и Мартин Маринови. Най-резултатни за Спартак бяха Димитър Маринчешки със 17 точки и Мартин Маринов с 13. Николай Титков добави 12.

В мача за третото място Черно море Тича се оправи с Ямбол със 107:67. Преди финала на шампионата за Купата на Плевен президентът на българската федерация по баскетбол Георги Глушков награди със особено направена значка легендата на българския и плевенски баскетбол Цветан Антов по случай 100 баскетбол в България. Тази година клубът от Плевен отбелязва и 40 години като част от елита на страната. Цветан Антов е общински консултант в Плевен. Той взе участие в конкуренцията на локалните избори през октомври и е претендент за кмет на община Плевен от партия АБВ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР