Отборът на Пирин Благоевград обяви привличането на двама нови футболисти

...
Отборът на Пирин Благоевград обяви привличането на двама нови футболисти
Коментари Харесай

Пирин Благоевград се подсили с двама футболисти

Отборът на Пирин Благоевград разгласи привличането на двама нови футболисти - Калоян Тодоров и Китан Василев.

И двамата упражняваха с тима по време на лятната подготовка, като също по този начин взеха присъединяване и във всички предсезонни контроли и наподобява, че показаното е убедило управлението да им предложи контракти за непрекъснато.

23-годишният Тодоров за последно носи екипа на Спортист Своге през предишния сезон, а при представянето си изрази вяра да оправдае доверието на управлението на Пирин.

" Щастлив съм, че имам опция да играя в тим като Пирин. Благодаря на управлението за доверието, което показва към мен. Сега задачата пред мен е да оправдая това доверие и да направя мощни мачове за тима ", разяснява Калоян Тодоров.

В същото време за Китан Василев това е завръщане в Пирин, откакто неговия път във футбола стартира точно от школата на " орлетата ".

" Завръщам се в Пирин, където започнах като младеж. Това е значим миг за мен и съм доста удовлетворен, че ще имам опция да нося фланелката на тима в Първа лига ", показа Василев, който през предходната година оказа помощ на Хебър Пазарджик да завоюва промоция за Първа лига.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР