Отборът на ПАОК се класира за четвъртфиналите в турнира Лига

...
Отборът на ПАОК се класира за четвъртфиналите в турнира Лига
Коментари Харесай

ПАОК изхвърли Динамо Загреб от Лигата на конференциите след разгром на Тумба, Десподов с принос за два гола

Отборът на ПАОК се класира за четвъртфиналите в шампионата Лига на конференциите, откакто в реванша против Динамо Загреб разруши хърватския отличник вкъщи с 5:1.

" Гробарите ", които преди седмица отстъпиха с 0:2 като посетител, изиграха най-силния си дуел в Европа през сегашния сезон и с общ резултат 5:3 не престават към идната фаза на третата по мощ конкуренция на Стария континент.

На стадион " Тумба " в Солун домакините поведоха посредством Абдул-Рахман Баба, който беше прецизен с глава от близко в 27-ата минута, а единствено шест по-късно отдалечен изстрел на Константинос Кулиеракис рикошира в тялото на Петър Сучич и влетя във вратата на домакините, с цел да донесе равенството в конфликта.

До почивката момчетата на Разван Луческу продължиха да натискат и в 42-ата минута Брандън Томас осъществя, с цел да изведе ПАОК напред в общия резултат за пръв път.



Футболистите на Динамо Загреб реагираха скоро след подновяването на играта и в 49-ата минута Арбер Ходжа означи, възстановявайки паритета в конфликта.

Двайсетина минути по-късно попадение в игра за гръцкия отбор се появи българският национал Кирил Десподов, чието подаване от ъглов удар скоро по-късно провокира безредие в наказателното поле на гостите, което в последна сметка приключи с гол с гърди на Константинос Кулиеракис, който върна задатъка на " гробарите " в общия резултат.

Малко преди края на постоянното време пък сръбският национал Андрия Живкович оформи крайното 5:1 в дуела за ПАОК, вкарвайки от дузпа, отсъдена за нарушаване против Кирил Десподов.

Резултати от останалите ранни срещи в Лигата на конференциите:

Виктория Пилзен - Сервет 0:0 (общ резултат 0:0) играят се продължения
Фенербахче - Юнион-Сен Жилоа 0:1 (общ резултат 3:1)
Фиорентина - Макаби Хайфа 1:1(общ резултат 5:4)



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР