Отборът на Олимпик Марсилия записа много трудна, но сладка победа

...
Отборът на Олимпик Марсилия записа много трудна, но сладка победа
Коментари Харесай

Марсилия с драматичен успех над Лион

Отборът на Олимпик Марсилия записа доста сложна, само че сладка победа над Лион в мач от 32-ия кръг на Лига 1 и се утвърди на третото място във краткотрайното нареждане.

Марсилци надвиха в Лион с 2:1, като победното попадение за гостите пристигна в продължението на срещата и бе автогол на резервата Мало Густо.

Олимпик Марсилия поведе в резултата в последната минута на първата част, когато Ченгиз Юндер осъществя. След почивката обаче, домакините стигнаха до равнене на резултата, като гола за домакините вкара Лаказет.

Развръзката в срещата пристигна в заключителните секунди от мача, когато домакините си осъществиха безразсъден автогол. След офанзива отдясно и центриране в наказателното поле, защитник се опита да почисти, само че не реализира добър контакт с топката. Тя попадна в различен бранител на Лион, който също понечи да почисти, само че я прати в крайници на Густо, а след рикошета коженото кълбо влетя в мрежата за крайното 2:1 в интерес на Олимпик Марсилия.

Във краткотрайното класиране Марсилия е на трето място с актив от 65 точки, до момента в който Лион е седми с 51 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР