Отборът на Олимпиакос успя да изненада Арселал, постигайки успех с

...
Отборът на Олимпиакос успя да изненада Арселал, постигайки успех с
Коментари Харесай

Арсенал се издъни у дома, но продължава спокойно напред в ЛЕ

Отборът на Олимпиакос съумя да изненада Арселал, постигайки триумф с 1:0 в мач-решанш от осминафиналите на шампионата Лига Европа. Йосеф Ел Араби вкара единственото попадение за своя отбор, с цел да обезпечи и триумфа. "Топчиите " обаче не престават напред, откакто реализираха триумф с 3:1 в Пирея преди седмица.

Двубоят стартира по много равносилен метод, като в 18-та минута Никола Пепе получи късмет да стреля от преференциална позиция в наказателното поле, само че бранителите на гърците се оправиха уместно. Само две минути по-късно Ел Араби тества рефлексите на Бернд Лено за пръв път в мача.

В 24-та минута Пиер-Емерик Обамеянг също получи прекрасен късмет, само че не уцели вратата от доста преференциална позиция. В добавеното време на полувремето Емил Смит-Роу насочи прецизен удар, който обаче беше лесна плячка за Жозе Са.

В началото на втората част гостите съумяха да върнат частичка вяра за себе си в конфликта. След подаване на Георгос Масурас, Йосеф Ел Араби се възползва от опцията си и не остави шансове на Лено за 1:0.

Домакиние поеха самодейността, с цел да не позволяват неприятни изненади, както през миналогодишната акция. В 81-та минута Пиер-Емерик Обамеянг имаше добър късмет да означи, само че видя по какъв начин удара му беше избавен от Са. Две минути по-късно възможностите на гърците дефинитивно се изпариха, откакто Усейну Ба беше изпъден след втори жълт картон в мача.

В 87-та минута ужасната вечер на Обамеянг продължи, откакто габонецът съумя да опропасти нови две чудесни благоприятни условия, а крайният резултат се резервира 1:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР