Отборът на Община Стара Загора се класира на второ място

...
Отборът на Община Стара Загора се класира на второ място
Коментари Харесай

Отборът на Община Стара Загора втори на турнир по стрелба

Отборът на Община Стара Загора се класира на второ място в Открития шампионат по пукотевица с общовойскови револвер „ Макаров “, проведен от Втора Тунджанска механизирана бригада, в който участваха 10 тима. Тимът на старозагорската общинска администрация бе в състав Златка Мечева, Минка Босева, Веселин Василев, Иван Вълев, Пламен Тодоров, а лидер беше заместник-кметът Красимира Чахова. Те реализираха забележителния резултат от общо 506 точки, с който отстъпиха единствено на състезателите от сборния тим на Втора Тунджанска механизирана бригада, „ отстреляли “ 546 точки. Трети остана сборният тим на 42-ри механизиран батальон Ямбол с 456 точки.

При мъжете най-голям резултат реализира Иван Вълев от тима на локалната администрация - 119 точки, а при дамите - Диана Атанасова с достижение 112 точки. Мъжете от Община Стара Загора завоюваха  първото място с общо 336 точки, изпреварвайки представителите на 31-ви механизиран батальон Хасково и териториалната дирекция на ДАНС - Стара Загора. 

Общинският дамски тим се показа чудесно и заслужи бронза с резултат от 170 точки. Първото място е за представителките от сборния тим на Втора Тунджанска механизирана бригада, а второто за сборният тим на 42-ри механизиран батальон Ямбол.

Общо 10 тима премериха сили в стрелбата с оръжие по време на шампионата, провел се на образователен полигон Люляк и организиран по мотив 22-рата годишнина от основаването на Втора Тунджанска механизирана бригада. Сред състезателите бяха и двамата заместител регионални шефове Димитър Драчев и Красимир Червилов, представители на разнообразни локални и държавни институции и от съюза на сержантите и офицерите от запаса. Отличените участници получиха купи, медали и грамоти.

Надпреварата бе открита с осъществяване на военния духов оркестър на бригадата от командира военачалник Стоян Шопов. Военното формирование ще означи своя празник на 1 септември, когато ще бъде направена и първа копка за изграждане на параклис с името „ Св. Георги Победоносец “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР