Отборът на Нюкасъл се надяват да завърши първия си зимен

...
Отборът на Нюкасъл се надяват да завърши първия си зимен
Коментари Харесай

Нюкасъл обявява първия нов следващата седмица

Отборът на Нюкасъл се надяват да приключи първия си зимен трансфер през идната седмица с привличането на бранителя Киърън Трипиър от Атлетико Мадрид. Мениджърът на „ свраките “ Еди Хау желае да укрепи съществено тима си през януари, с цел да може отборът да се измъкне от зоната на изпадане и резервира елитния си статут.

„ Telegraph “ твърди се, че договарянията с 31-годишния защитник на испанския първенец са в напреднал стадий. Трипиър към този момент е играл преди под управлението на Хау в Бърнли и се счита, че е подготвен за връщане във Висшата лига.

Той има записана откупна уговорка в размер на 31 милиона паунда в контракта си с Атлетико Мадрид, само че това надали ще наподобява проблем за Нюкасъл след придобиването на клуба от консорциума от Саудитска Арабия.

Ако прехвърлянето бъде сбъднат, то „ джордитата “ ще се преборят за подписа на британския национал с Манчестър Юнайтед и с някогашния у тим Тотнъм.

Нюкасъл продължава да следи обстановката и с централния бранител на Лил Свен Ботман. Тимът се чака да потърси и нов нападател, изключително след травмата на Калъм Уилсън.

Exclusive: Newcastle hope to complete Kieran Trippier signing next week, but club forced to alter transfer plans in wake of Callum Wilson injury |
— Telegraph Football (@TeleFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР