Отборът на не прояви никаква милост и прегази футболното джудже

...
Отборът на не прояви никаква милост и прегази футболното джудже
Коментари Харесай

Безмилостна Англия унижи Сан Марино с двуцифрен резултат

Отборът на не прояви никаква благосклонност и прегази футболното джудже Сан Марино с 0:10 като гаст в финален мач от квалификациите за Мондиал 2022. Голмайсторът на " трите лъва " Хари Кейн означи четири гола в мача, два от които от дузпа.
Резултатът обаче бе открит от Хари Магуайър още в шестата минута. Бранителят се разписа и в предходния мач на Англия против Албания, когато получи голям брой рецензии за метода, по който отпразнува попадението, запушвайки ушите си.
В 15-ата минута Фабри от отбора на Сан Марино си означи автогол. До края на полувремето Хари Кейн означи четири попадения, които бяха вкарани в границите на единствено 15 минути. След почивката по един гол прибавиха Емил Смит Роу, Тайрън Мингс, Тами Ейбрахам и Букайо Сака.
Англия към този момент си обезпечи класиране за Мондиал 2022, до момента в който Сан Марино приключва на последно място в групата с 10 загуби от 10 мача. Полша е другият тим от групата, който ще играе бараж за класиране на Световното състезание следващата година.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР