Отборът на Наполи отново е един от основните претенденти за

...
Отборът на Наполи отново е един от основните претенденти за
Коментари Харесай

Бивш италиански национал вярва, че това може да бъде сезонът на Наполи

Отборът на Наполи още веднъж е един от главните кандидати за „ Скудетото “.  Възпитаниците на Лучано Спалети стартираха по превъзходен метод новия сезон,  като отборът към момента няма проваляне.  „ Неаполитанци “ изпращат едно много сполучливо трансферно лято, а почитателите се надяват, че този път техният обичан тим ще успее да се пребори за купата.

Подобно мнение изрази и някогашният италиански национал Анджело Ди Ливио. Според някогашния полузащитник, Наполи има чудесни шансове да победи с шампионската купа, без значение от сериозната конкуренция на Милан, Интер и Ювентус.

„ Много ми харесва селекцията, която съумяха да създадат в Неапол, тъй като те привлякоха съществени футболисти с име в италианския футбол. Распадори и Джовани Симеоне към този момент са потвърдени имена в Италия и сигурно ще оказват помощ на тима. Като прибавим и страхотните качества на Виктор Осимен и останалите играчи, ясно виждаме, че Наполи несъмнено разполага с голям капацитет ". 

" Искам единствено да кажа няколко думи за Кристиано Роналдо и възможен негов трансфер в състава. Не мисля, че това е добра концепция и никой няма да завоюва от сходна договорка. В Наполи нямат потребност от Роналдо, те  имат задоволително млади и обещаващи състезатели, които могат да донесат наслада на хората. Нека просто си запазят състава и работят умерено “, разяснява някогашният играч на Ювентус и Фиорентина  
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР