Отборът на Монтана има цел и тя е да играем

...
Отборът на Монтана има цел и тя е да играем
Коментари Харесай

Шеф в Монтана: Целта е да се върнем в елита, купата е бонус

" Отборът на " Монтана " има цел и тя е да играем още веднъж в елита на родния ни футбол, а мачовете за купата на България са бонус за нас ". Това съобщи за " Хоризонт " Михаил Мадански. Спортният шеф на втородивизионния отбор бе доста удовлетворен от триумфа над отбора на " Царско село " с 2:0 в мач от седмия кръг втора футболна лига.

" Надиграхме отбора на " Царско село " и можеше да спечелим с по-голям резултат против тях. Победата обаче е в историята, в края на седмицата ни следва посещение на " Поморие ", където още веднъж ще би трябвало да гоним трите точки ", добави Михаил Мадански. Той посочи, че всички в града чакат с неспокойствие срещата против ЦСКА София от шампионата за купата на България по футбол.

" За мен ЦСКА София имат доста мощен тим и това, че щели да играят с запасите против нас не ги прави по-слаби. Те имат страхотни нападатели, доста добре уравновесен тим и са любимци. За нас е значимото футболистите да изпитат наслаждение от този мач, само че никога няма да играем безгрижно ", добави Михаил Мадански. Чуйте още от него:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР