Отборът на Монпелие успя да постигне трудна, но сладка победа

...
Отборът на Монпелие успя да постигне трудна, но сладка победа
Коментари Харесай

Монпелие победи трудно Сент Етиен

Отборът на Монпелие съумя да реализира сложна, само че сладка победа с 1:0 над Сент Етиен в дуел от 24-тия кръг на френската Лига 1. С този триумф Монпелие се изкачи на 5-ата позиция събирайки 37 пункта, до момента в който Сент Етиен е на 15-то място с 28 точки.

Единственият гол в мача падна още през първата част в 25-ата минута, когато Соломон Самбия даде акуратен пас в наказателното поле, където Анди Делор се извиси над отбраната, с цел да засече топката във вратата.
 Сент Етиен предложи Люис Диони на Лудогорец
Тим от френската Лига 1 предлага непотребен нападател на Лудогорец

Люис Диони няма никакъв късмет да играе постоянно за Сент Етиен

5 минути преди края на полувремето още веднъж Самбия бе в светлините на прожекторите, откакто извърши нарушаване, даден му бе жълт картон и бе отсъдена дузпа. След ревизиране на ВАР обаче, основният арбитър Дельору промени картона на червен, а дузпата бе анулирана.

В последна сметка това бяха и единствените по-интересни събития от мача и той приключи с минимална победа за домакините.

В идващия кръг Монпелие гостува на Монако, а Сент Етиен също играе надалеч от вкъщи, гостувайки на Брест. 3 дни по-рано обаче " зелените " имат дуел за Купата на Франция против Епинал.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР