Отборът на Минесота Тимбърулвс победи Лос Анджелис Лейкърс със 111:102

...
Отборът на Минесота Тимбърулвс победи Лос Анджелис Лейкърс със 111:102
Коментари Харесай

Лейкърс продължава да няма победа от началото на сезона

Отборът на Минесота Тимбърулвс победи Лос Анджелис Лейкърс със 111:102 вкъщи, с цел да остави ЛеБрон Джеймс и компания без триумф от началото на сезона. В " Таргет Сентър " в Минеаполис домакините се възползваха от отсъствието на Антъни Дейвис, с цел да преобладават под коша със своите високи играчи Руди Гобер и Карл Антъни-Таунс.

Френският национал бе изключително ефикасен, като приключи с впечатляващ дабъл-дабъл - 22 точки и 21 битки, Таунс се регистрира с 21 точки, 8 битки и 7 асистенции, а Антъни Едуардс бе най-резултатен с 29 точки. За Лейкърс Джеймс осъществя 28 точки, 7 битки, 5 асистенции и 4 откраднати топки, с цел да усъвършенства върха на Карл Малоун от 1134 мача в Лигата с най-малко 20 маркирани точки. Ръсел Уестбрук се включи от пейката с 18 точки и 8 битки, само че Езерняците още веднъж стреляха едва - 41,6 %, в това число 9/29 от тройката. Те също по този начин изгубиха топката 22 пъти, което докара до 25 точки за Минесота.

В Милуоки двукратният MVP на Лигата Янис Адетокумбо продължи със мощните си изяви и осъществя 30 точки, 14 битки и 9 асистенции за успеха над Ню Йорк Никс със 119:108. Бъкс (4-0) са единственият отбор без загуба от началото на сезона и водят в Източната конференция, до момента в който водач на Запад е Портланд Трейл Блейзърс с актив 5-1.
 Стеф Къри се врече във безконечна честност на Голдън Стейт
Стеф Къри се врече във безконечна честност на Голдън Стейт

" Искам това да бъде единственият ми дом "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР