Отборът на Мемфис Гризлис, който завърши на второ място в

...
Отборът на Мемфис Гризлис, който завърши на второ място в
Коментари Харесай

Още един отбор пожела Кевин Дюрант

Отборът на Мемфис Гризлис, който приключи на второ място в Западната конференция на Националната баскетболна асоциация през предишния сезон, е подготвен да наддава за крилото на Бруклин Нетс Кевин Дюрант. Новината заяви Шамс Чарания от уеб страницата The Athletic.

" Гризлитата " разполагат с един от най-младите тимове в цялата лига, а също така имат и всичките си избори в първия кръг на драфта в идващите седем години, както и този на Голдън Стейт Уориърс през 2024 година. Надеждата на управлението на Мемфис е, че ще успее да склони Бруклин да даде Дюрант за до пет избора в първия кръг, като отборът няма да се разделя с гарда Дезмънд Бейн или центъра Джарън Джаксън-младши.

Дюрант, който в края на септември ще навърши 34 години, има контракт за още четири сезона. Изминалата акция бе една от най-продуктивните за него от статистическа позиция. Той приключи с индикатори от 29,9 точки, 7,4 битки и рекордните в кариерата си 6,4 асистенции приблизително на мач. С някогашния си тим Голдън Стейт Уориърс той завоюва две трофеи и два пъти бе избран за " Най-полезен състезател във Финалите ", а също така има и 12 участия в " Мача на звездите ". В началото на лятото Дюрант пожела да бъде трансфериран в различен тим, защото е неудовлетворен от посоката, в която се движи отборът на Бруклин Нетс поради работата на старши треньора Стийв Неш и генералния управител Шон Маркс. 

Според медиите в Съединени американски щати досега запитвания за трансфер на Дюрант са създали тимовете на Бостън Селтикс, Атланта Хоукс, Торонто Раптърс, Маями Хийт, Филаделфия 76ърс и Финикс Сънс.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР