Отборът на Манчестър Юнайтед сериозно обмисля да привлече свободния агент

...
Отборът на Манчестър Юнайтед сериозно обмисля да привлече свободния агент
Коментари Харесай

Интер се отказва от Дибала, Манчестър Юнайтед на полпозишън

Отборът на Манчестър Юнайтед съществено обмисля да притегли свободния сътрудник Пауло Дибала. Англичаните ще имат шанса да вземат аржентинеца, откакто Интер се е отдръпнал от конкуренцията за него.

28-годишният футболист публично напусна Ювентус след приключването на контракта му в края на предишния месец и в този момент е свободен сътрудник. Той записа 293 мача по време на седемгодишния си интервал с италианския гранд и означи 115 гола, помагайки на клуба да завоюва пет следващи трофеи и четири купи на Италия.

Но Дибала в този момент се е насочил към ново предизвикателство. Интер бе мощно свързван с привличането на аржентинския национал, който даже се срещна с вицепрезидента на клуба Хавиер Санети предишния месец.

Но в този момент „ ESPN “ твърди, че техният интерес е охладнял, откакто съумяха да върнат Ромелу Лукаку на „ Джузепе Меаца “ чартърен от Челси.

И Юнайтед, и Арсенал се стремят да доведат Дибала във Висшата лига. Изданието написа, че Юнайтед е на полпозишън за фланговия нападател. Представителите на южноамериканците се пробват да провокират интерес към своя клиент от Англия и се твърди, че те към този момент са провели диалози с управлението на „ алените дяволи “.

На „ Олд Трафорд “ бяха разтърсени предходната седмица, когато нападателят Кристиано Роналдо изиска да напусне. „ ESPN “ обаче добавя, че „ алените дяволи “ упорстват, че ползата към Дибала не трансформира позицията им, че Роналдо ще остане в клуба.

Man Utd ‘offered Paulo Dybala transfer and given clear run at Argentina star after Inter Milan pull out of race’
— The Sun - Man Utd (@SunManUtd)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР