Отборът на Манчестър Юнайтед“ се наложи над европейския шампион Реал“

...
Отборът на Манчестър Юнайтед“ се наложи над европейския шампион Реал“
Коментари Харесай

Манчестър Юн“ победи Реал“, Рома“ се наложи над Барса“

Отборът на „ Манчестър Юнайтед “ се наложи над европейския първенец „ Реал “ (Мадрид) с 2:1 в Маями на стадион " Хард Рок " в дуел от шампионата Международна купа на първенците като всички голове бяха маркирани през първото полувреме.

Тимът на Жозе Моуриньо поведе с прецизен изстрел на Алексис Санчес, а Андер Ерера удвои преднината. В спомагателното време на частта Карим Бензема върна един гол, само че през второто полувреме опитите на " белия балет " да стигне най-малко до тъждество не се увенчаха с триумф.

„ Рома “ надделя „ Барселона “ с 4:2 в Тексас. Каталунците поведоха в резултата с гол на Рафиня в 7-ата минута, а " вълците " възвърнаха равенството посредством Стефан ел Шаарауи в 35-ата. Тимът на Ернесто Валверде още веднъж дръпна напред в 49-ата минута с попадение на новото попълнение Малком, който беше ябълката на раздора сред двата тима.

В заключителната част на мача „ Рома “ съумя да означи три гола в границите на 8 минути, а точни бяха Алесандро Флоренци (78-ата), Браян Кристанте (83-ата) и Диего Пероти от дузпа (86-ата минута).

В различен дуел от шампионата „ Тотнъм “ победи „ Милан “ с 1:0 в Минеаполис. Единственият гол означи Жорж-Кевин Н`Куду в началните минути на второто полувреме. Французинът се разписа и в предходния мач на " шпорите " против „ Барса “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР