Отборът на Манчестър Юнайтед продължи с възхода си под ръководството

...
Отборът на Манчестър Юнайтед продължи с възхода си под ръководството
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед с нова суха мрежа и трета поредна победа

Отборът на Манчестър Юнайтед продължи с възхода си под управлението на Ерик загар Хаг в последните две седмици, откакто победи Лестър Сити с 1:0 като посетител в финален мач от петия кръг на Висшата лига. За " алените дяволи " това бе трети следващ триумф в шампионата и втора поредна победа като посетител без позволен гол.

Тен Хаг заложи на един и същи състав в трети следващ мач, като новото попълнение Каземиро още веднъж беше на пейката, до момента в който Антони остана отвън групата. " Червените дяволи " бяха по-активни през цялото време и това даде резултат в 23-та минута, когато Маркъс Рашфорд изведе Джейдън Санчо на добра позиция и британският национал заобиколи вратаря на домакините Дани Уорд и прати топката в празната врата.

След почивката " лисиците " пробваха да се върнат в мача, само че бяха неефективни в офанзива и по този начин и не съумяха да затруднят съществено Давид де Хеа. В 68-та минута в игра за Юнайтед се появи Кристиано Роналдо, като този път той се показа много по-добре и сътвори няколко благоприятни условия за съотборниците си, които обаче не бяха осъществени.

В последна сметка повече голове не паднаха и Манчестър Юнайтед завоюва с 1:0, като по този метод се изкачи до пето място в класирането с 9 точки, до момента в който Лестър остава на дъното в класирането с една точка от пет мача. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР