Отборът на Манчестър Юнайтед е засилил интереса си към полузащитника

...
Отборът на Манчестър Юнайтед е засилил интереса си към полузащитника
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед е избрал заместника на Погба

Отборът на Манчестър Юнайтед е засилил интереса си към полузащитника на Лацио Сергей Милинкович-Савич. Твърди се, че сръбската звезда ще напусне „ Олимпико “ това лято, като мнозина го считат за заместител на Пол Погба.

„ Calciomercato “ написа, че Юнайтед води в конкуренцията за подписа на Милинкович-Савич дружно с френския гранд Пари Сен Жермен. Тъй като договорът на сърбина изтича през лятото на 2024 година, се счита, че президентът на Лацио Клаудио Лотито ще желае да завоюва пари от 27-годишния халф в края на този сезон. Наскоро в Италия беше обявено, че Милинкович-Савич наподобява е „ съдбоносен да напусне „ бианкочелестите “, с цел да направи идната стъпка в кариерата си.

Полузащитникът на Ман Юнайтед Пол Погба има контракт единствено до края на сезона и наподобява съвсем несъмнено ще напусне „ Олд Трафорд “ като свободен сътрудник през лятото. Предполага се, че Юнайтед е предложил на 29-годишния французин да го направи най-високоплатения състезател във Висшата лига, само че към момента не е реализирано съглашение по възможния нов контракт.

Ако Погба напусне, „ алените дяволи “ ще се насочат точно към Милинкович-Савич, изключително, откакто към този момент беше доказано, че и Неманя Матич ще си тръгне през лятото.

ПСЖ обаче демонстрира интерес към Погба. Юнайтед може да употребява това в своя изгода, с цел да откаже парижани от халфа на Лацио, защото възможен трансфер на Погба на „ Парк де Пренс “ може да постави завършек на интереса им към Милинкович-Савич, разчиствайки пътя му към „ Олд Трафорд “.

Твърди се, че Ювентус е още един отбор от елита на Европа, който желае да има сръбския халф в редиците си, само че е малко евентуално да съумеят да се конкурират финансово с Юнайтед или ПСЖ. Говори се, че „ биаконерите “ изследват опцията за евентуална замяна на играчи, само че се твърди, че Лацио избира да получи пари в брой.

Man Utd have 'strong' interest in Sergej Milinkovic-Savic as Paul Pogba question remains
— Express Sport (@DExpress_Sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР