Отборът на Лудогорец успя да обърне резултата от 0:1 и

...
Отборът на Лудогорец успя да обърне резултата от 0:1 и
Коментари Харесай

Левски падна от Лудогорец в Разград

Отборът на Лудогорец съумя да обърне резултата от 0:1 и се наложи над Левски с 2:1 в осминафинален мач от шампионата за купата на България по футбол. По този метод първенците детронираха „ сините “, които бяха носители на трофея от предходното издание, оповестява БНР. 

И трите гола паднаха през второто полувреме, а Уелтън даде задатък на „ столичани “ в 61-ата минута.  Осем минути по-късно влезлият като запаса Игор Тиаго с първото си допиране изравни за домакините от Разград.

В 79-ата минута Бърнард Текпетей приключи обрата в интерес на първенеца на България след неточност на вратаря Пламен Андреев.

В самия завършек на срещата Хосе Кордоба получи правото да извърши дузпа за Левски, само че изпрати топката доста над вратата и по този метод " сините " не съумяха да вкарат мача в продължения.

Така " Лудогорец " взе реванш за отпадането си против " сините " на полуфиналите миналана година, когато падна и вкъщи (2:3) и в София (0:1). Всъщност това е първият път, в който първенците съумяват да отстранят " Левски " от шампионата за Купата на България.

" Лудогорец " посрещна " Левски " за повторно в границите на 3 дни, откакто в четвъртък двата отбора приключиха 0:0 в отсрочен мач от шампионата. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР