Отборът на Лудогорец си гарантира първото място в края на

...
Отборът на Лудогорец си гарантира първото място в края на
Коментари Харесай

Лудогорец победи Ботев Пд и си гарантира първото място в края на редовния сезон

Отборът на Лудогорец си подсигурява първото място в края на постоянния сезон на Първа лига, откакто победи с 2:0 като посетител Ботев Пловдив в среща от 30-ия кръг.

На новопостроения стадион " Христо Ботев " разградчани означиха и двете си попадения през първата част, като техни създатели станаха Кайо Видал и Игор Тиаго.

Футболистите на Ивайло Петев взеха преднина в 27-ата минута, когато Кирил Десподов центрира в наказателното поле, където топката стигна до Кайо Видал, който без съмнения в прати в долния ляв ъгъл на вратата на " жълто-черните " за 1:0.

В края на първото полувреме пък индивидът във форма за Лудогорец Игор Тиаго се възползва от центриране на Клод Гонсалвеш и с глава удвои задатъка на своя отбор, отбелязвайки своя 13-и гол през акцията.

След почивката домакините от Ботев Пловдив погледнаха по-смело към вратата на своя съперник, само че не съумяха да стигнат до гол и по този начин във втори следващ дуел " канарчетата " не съумяха да се разпишат след завръщането си на " Колежа ".

В класирането Лудогорец остава отпред със 74 точки и чака изхода от семейството на ЦСКА против Ботев Враца в понеделник вечер, с цел да схванат " орлите " с каква преднина ще влязат в плейофите.

Междувременно Ботев Пловдив завършва постоянния сезон на 10-ата позиция с 32 пункта и във втората фаза от шампионата ще се бори за систематизиране на местата сред 7-о и 10-о.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР