Отборът на Лудогорец се доближи на две точки от лидера

...
Отборът на Лудогорец се доближи на две точки от лидера
Коментари Харесай

Лудогорец надви Славия и доближи ЦСКА

Отборът на Лудогорец се приближи на две точки от водача в класирането ЦСКА, откакто победи Славия с 2:1 като посетител в отсрочен мач от петия кръг на Първа лига. На стадион " Александър Шаламанов " в столичния квартал Овча Купел първенците трябваше да се потрудят крепко, с цел да стигнат до скъп триумф.

Двубоят стартира чудесно за " орлите ", които поведоха в резултата още в 10-та минута, когато Бърнард Текпетей нахлу в наказателното поле и подаде на централния нападател Матиас Тисера, който преодоля Светослав Вуцов с акуратен изстрел. Домакините изравниха четири минути след почивката, когато капитанът Галин Иванов получи топката в наказателното поле, преодоля бранител на противника и се разписа с удар по земя. Мачът вървеше към тъждество, само че в 83-та минута резервата Кирил Десподов вкара победния гол за Лудогорец с известна доза шанс, откакто Вуцов мазета центриране в тялото на своя съотборник в националния тим и топката попадна във вратата.

В оставащите минути аварийният вратар на " белите " Георги Петков бе изпъден от скамейката от рефера Драгомир Драганов, а Славия по този начин и не съумя да стигне до нов изравнителен гол. По този метод Лудогорец към този момент има 42 точки, две по-малко от ЦСКА, а в последния си мач от Първа лига за годината разградчани одобряват Левски на 1 декември, като при триумф ще зимуват на върха. Славия заема пета позиция в класирането с актив от 32 точки. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР