Отборът на Локомотив Пловдив започна своята зимна подготовка. Александър Томаш

...
Отборът на Локомотив Пловдив започна своята зимна подготовка. Александър Томаш
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив започна зимна подготовка с един нов и петима на проби

Отборът на Локомотив Пловдив стартира своята зимна подготовка. Александър Томаш изведе група от 24 футболисти за първо занятие за годината, което се организира в зала „ Атрим Арена “ в Пловдив. Заради дъждовното време „ черно-белите “ не упражняваха на „ Лаута “. 

Подготовка със „ смърфовете “ стартира някогашният състезател на Левски и Берое Мартин Райнов, който би трябвало да премине медицински прегледи и да подпише контракт с клуба. Освен това с Локомотив се готвят и петима футболисти, които са на проби. Това са Роман Иванов, Матенин Кулибали, Владимир Медвед, Педро Виана и Уго-Кевин Сакоа. 

Участие в първата подготовка на Локомотив за годината взе и вратарят Динко Хоркаш, който бе спряган за трансфер в Полша, само че към този момент остава част от клуба. Калоян Костов пък тренира във фитнеса, откакто продължава да се възвръща от интервенция в коляното. 

На по-късен стадий към заниманията на пловдивския отбор ще се причислят десният краен защитник Оливер Камдем и офанзивният полузащитник Евандро. 

Локомотив ще организира своята зимна подготовка в Пловдив. По време на паузата в шампионата „ черно-белите “ ще изиграят 5 контроли:

13.01 – Локомотив II Пловдив

20.01 – ЦСКА 1948

27.01 – Пирин Благоевград

03.02 – Берое Стара Загора

09.02 – Етър Велико Търново
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР