Отборът на Локомотив (Пловдив) се раздели с трима от основните

...
Отборът на Локомотив (Пловдив) се раздели с трима от основните
Коментари Харесай

Локомотив се раздели с трима основни футболисти

Отборът на Локомотив (Пловдив) се раздели с трима от главните си футболисти. Това са Парвиз Умарбаев, Кристиан Гомис и Лукас Салинас, чиито контракти изтичат на 30 юни. Новината оповестиха " смърфовете " на клубния си уебсайт.

" Договорите на Парвиз Умарбаев, Кристиан Гомис и Лукас Салинас изтичат.

Парвиз Умарбаев се причисли към Локомотив през 2016-та и оттогава до в този момент бе неизменима част от “черно-белите”! В началото на 2020-та Лукас Салинас пристигна в отбора, а в края на същата година и Кристиан Гомис. И тримата бяха значима част от огромните триумфи, които Локомотив реализира в последните години! Умарбаев, Салинас и Гомис записаха имената си в историята на клуба!

Благодарим ви! Завинаги ще бъдете едни от нас! ", оповестиха от Локомотив (Пловдив).

От през днешния ден представителният тъм на " черно-белите " е в отмора, откакто през вчерашния ден изигра последната си публична среща за сезон 21/22 в Първа лига. " Смървофете " приключиха наедно 1:1 като домакини на ЦСКА 1948.

Старши-треньорът Александър Томаш събира своите ученици за първа подготовка на 6 юни. От 13 юни до 25 юни Локомотив ще замине на предварителен лагер в Банско, където ще изиграе и няколко контролни срещи.

Новият шампионат на България започва на 8 юли.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР