Отборът на Локомотив (Пловдив) победи ЦСКА 1948 с 2:1 в

...
Отборът на Локомотив (Пловдив) победи ЦСКА 1948 с 2:1 в
Коментари Харесай

Локомотив Пд надигра ЦСКА 1948 в контролна среща

Отборът на Локомотив (Пловдив) победи ЦСКА 1948 с 2:1 в контролна среща, играна на " Лаута ". " Черно-белите " поведоха с 2:0 до 23-ата минута с голове на Мартин Паскалев и Евандро, а в края на срещата Никола Илиев върна едно попадение за гостите.

Това бе втора инспекция и за двата отбора от началото на зимната им подготовка. В първата си контрола Локомотив надделя с 2:1 дублиращия си тим в закрита образователна игра. ЦСКА 1948 пък приключи наедно 1:1 с втородивизионния Добруджа в първия си спаринг от подготовката.

Локомотив откри резултата в 12-ата минута, когато Мартин Паскалев бе оставен непокрит при центриране от корнер и осъществя с глава.

Десет минути по-късно играчите на Александър Томаш удвоиха задатъка си. „ Черно-белите “ разиграха бързо в противниковата половина и Евандро се озова на стрелкова позиция на границата на наказателното поле, от където преодоля Генадий Ганев с техничен удар за 2:0.

В 36-ата минута стражът на гостите се намеси решаващо при прецизен изстрел от въздуха на Бабакар Дион, а малко по-късно удар на Радослав Кирилов бе избит в корнер от Динко Хоркаш.

През второто полувреме снеговалежът над Пловдив се усили и изискванията за игра станаха доста тежки, а ситуациите пред двете порти липсваха.

В 65-ата минута влезлият като запаса Ефе Али от състава на Локомотив бе изпъден от игра с пряк червен картон след жестоко влизане в краката на Михаил Цонев.

В 82-ата минута тимът на ЦСКА 1948 върна едно попадение посредством Никола Илиев за 2:1. В 89-ата минута гостите можеха и да изравнят резултата, само че уцелиха греда и по този начин Локомотив записа втора победа от началото на зимната си подготовка.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР