Отборът на Ливърпул води преговори за подписването на рекорден договор

...
Отборът на Ливърпул води преговори за подписването на рекорден договор
Коментари Харесай

Ливърпул се цели в сделка, с която да засенчи рекорд на Манчестър Юнайтед

Отборът на Ливърпул води договаряния за подписването на рекорден контракт за производството на екипи на отбора, с който да надмине договорката на кръвния зложелател Манчестър Юнайтед с adidas на стойност 75 млн. паунда на година, написа " Дейли Мейл ".

Клубът от " Анфийлд " сега има настоящ договор с New Balance, който завършва с края на сезон 2019/20. Според информацията сега текат договаряния сред двете страни за удължаването на този контракт, само че при по-добри условия. Сегашната договорка обезпечава на Ливърпул 45 млн. паунда годишно и е доста сполучлива и за отбора, и за компанията, само че с цел да продължи партньорството им, от New Balance ще би трябвало да усилят актуалната оферта с най-малко 30 млн. паунда. Оттам регистрират за втора поредна година рекордни продажби на екипите на тима.

Liverpool in talks over record kit deal from 2020-21 season... and they aim to smash United's £75m-a-year contract https://t.co/ZbV9LK9w8w pic.twitter.com/nAnZcL33kF
— MailOnline Sport (@MailSport) December 25, 2018
Мърсисайдци са на трето място във Висшата лига по доходи от контракт с компания за спортни дрехи. На първа позиция е Манчестър Юнайтед, който през 2014 година реализира 10-годишно съглашение с adidas за 750 млн. паунда, което е рекордно за британски клуб. Челси също печели повече от Ливърпул в това отношение, защото Nike им заплаща по 60 млн. паунда на година, с цел да им създава екипите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР