Подадени документи има от общините Малко Търново, Поморие и Айтос

...
Подадени документи има от общините Малко Търново, Поморие и Айтос
Коментари Харесай

Ще бъдат осветени и междублоковите пространства в Бургас, моя задача е да стане бързо, категоричен е Жечо Станков

Подадени документи има от общините Малко Търново, Поморие и Айтос

Модерно улично осветяване ще има и в междублокови пространства в ж.к. „ Славейков “, „ Братя Миладинови “, „ Зорница “ и „ Лазур “ в Бургас. „ Благодарение на кмета Димитър Николов и общинската администрация има направени планове за тях. Те би трябвало да бъдат прегледани колкото се може по-бързо в Министерството на енергетиката. Това е моята задача. Само по този начин бургазлии могат да бъда спокойни за своите деца и внуци вечер. “, разгласи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Бургаски район.

22 булеварда и основни улици, откъдето минават доста коли и пешеходци, към този момент са осветени, в този момент е ред на жилищните комплекси.



„ По време на срещите ни хората ни сложиха своите условия за уличното осветяване. Започнахме през годините с финансиране от фонд „ Козлодуй “. В „ Меден рудник “ бяха сменени осветителните тела. След това по Норвежката стратегия, за която отговарях като зам. министър на енергетиката, създадохме подобен фонд. 22 огромни булеварда в Бургас и в още 6 общини от региона бяха осветени. Хората пристигнаха в приемните ни дни и споделиха, че огромните булеварди са подготвени и са удовлетворени, тъй като както Бургас има богата културна стратегия – концерти, фестивали и други събития, умерено вечерта се прибират пешком. Но желаеха и междублоковите пространства да бъдат светли. В Плана за възобновяване от Ковид рецесията, като зам. министър и след това като депутат, съумях да заложа средства за междублоковите пространства “, сподели. 

Проектите за „ Славейков “, „ Зорница “, „ Братя Миладинови “ и „ Лазур “ са към този момент подготвени. „ Моя задача е да успеем досиетата с документите бързо да се придвижат от стая в стая и да бъдат признати. Подадени документи има от общините Малко Търново, Поморие и Айтос. Поели сме ангажимент да бъдат осъществени оптимално бързо, с цел да могат хората да бъдат спокойни - както майките с дребни деца, по този начин и по-възрастните хора в тъмните часове “, добави.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР