Отборът на Ливърпул се класира за финала на Шампионската лига,

...
Отборът на Ливърпул се класира за финала на Шампионската лига,
Коментари Харесай

Ливърпул се класира за финала в Шампионската лига

Отборът на Ливърпул се класира за финала на Шампионската лига, откакто победи Виляреал с 3:2 като посетител в реванша сред двата отбора и в профил своя противник с общ резултат 5:2. " Червените " имаха солидна преднина от 2:0 след първия мач на " Анфийлд " предходната седмица, само че играчите на испанския отбор демонстрираха темперамент и накараха своите последователи да мечтаят с две попадения през първото полувреме.

Още в третата минута нападателят Булайе Диа върна " жълтата подводница " в мача, а малко преди почивката Франсис Коклен също се разписа, с цел да изравни общия резултат. Мърсисайдци реагираха като ужилени през втората част и с три гола в границите на 12 минути сложиха точка на разногласието. Фабиньо, Луис Диас и Садио Мане се разписаха сред 62-та и 74-та минута, с цел да донесат триумфа на гостите, а Виляреал приключи с човек по-малко след втория жълт картон на Етиен Капу в 85-та минута.

По този метод Ливърпул се класира за десетия си край в най-престижния европейски клубен шампионат и трети в последните пет години, а там отборът на Юрген Клоп ще чака спечелилия от дуела сред Реал Мадрид и Манчестър Сити, които довечера се изправят в реванш след 4:3 за " жителите " в първата среща.

Финалът на Шампионската лига ще се играе на " Стад дьо Франс " в Париж на 28 май.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР