Отборът на Ливърпул се е съгласил да предложи едногодишен договор

...
Отборът на Ливърпул се е съгласил да предложи едногодишен договор
Коментари Харесай

Ливърпул ще крепи вратарския пост с ветеран

Отборът на Ливърпул се е съгласил да предложи едногодишен контракт и да притегли ветерана Анди Лонерган. Стражът ще продължи да тренира с европейския клубен първенец, откакто бе и на подготовката на тима в Съединени американски щати през лятото, само че след „ кризата” на вратарския пост Юрген Клоп реши да го притегли назад.

Той стартира от първата минута в контролата против Севиля и впечатли, откакто последният му формален мач бе за Рочдейл против Скънторп Юнайтед в Лига 1 през март.

Лонерган остана да тренира с тима за подготовките в Единбург и Евиан. Предложението на Ливърпул е пристигнало незабавно, откакто стана ясно, че травма вади Алисон Бекер от игра в идващия месец, месец и половина от терените. Новият пазач в тима – Адриан, ще бъде първи избор под рамката за вицешампиона на Англия, само че на процедура испанецът няма старателен заместител на поста си.

Очаква се Лонерган да бъде част от тима на „ червените” за мача против Челси идната сряда за Суперкупата на Европа. Юношиите на клуба при вратарите са ъгъл – Камил Грабара е чартърен в Хъдърсфийлд, до момента в който Вицеслав Ярош се възвръща от проблем в рамото. Кайомин Келехър пък едвам стартира тренировки след контузии в ръката.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР